RLMY

Læderhandsker

Læderhandsker

Læderhandsker findes i mange forskellige materialer og kvaliteter.
For at give en forståelse for de forskellige materialer, har vi her lavet en oversigt over alle materialerne.

Oksehud giver det tykkeste læder til arbejdshandsker. Det er slidstærkt og rivfast og beskytter mod fugt. Oksehud er velegnet til allround-handsker af høj kvalitet.

Oksespalt er fra undersiden af oksehuden. Oksespalt er ikke så stærkt, som oksehud, men giver en bedre beskyttelse mod varme og anvendes derfor blandt andet til svejse og varmebestandige handsker. Overfladen er ru og giver derfor et godt greb. Oksespalt fås i mange forskellige kvaliteter.

Svineskind har en større ”åndbarhed” end oksehud, men beskytter i mindre grad mod fugt. Jo mere det bruges, jo smidigere bliver det.

Svinespalt fås i flere forskellige kvaliteter og er generelt lidt mindre slidstærkt end svineskind. Svinespalt anvendes til billigere typer af arbejdshandsker.

Gedeskind er en meget stærk, smidig og behagelig skindtype. Gedeskind er tyndere end oksehud. Særdeles velegnet til opgaver, der kræver stor fingerføling eksempelvis til lettere montage og finsvejsning. Gedeskind beskytter udmærket mod fugt, da skindet indeholder naturligt fedt.

Viser alle 11 resultater

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial